Pluche knuffels zijn altijd goed! Dat is heel kort en kracht maar ook zeker waar! Knuffels bestaan namelijk al jaren lang en zullen ook nooit meer verwijderen. Van baby tot oma iedereen houdt van knuffels en krijgt zijn hele leven lang door knuffels cadeau.

Films, tekenfilms en series

Als er een nieuwe film uitkomt en daarin speelt een verzonnen karakter of een leuk of grappig persoon dan kun je er de klok op gelijk zetten dat er hoogst waarschijnlijk ook een knuffel van deze figuur gemaakt gaat worden. Van tekenfilms is er natuurlijk altijd al vaak allerlei merchandise voor onze kinderen, maar de knuffels horen daar ook altijd bij. Als je kijkt naar de Paw Patrol pups daar kun je van bekers, paraplu’s, rugzakken tot dekbedovertrekken van kopen, maar ook zeer zeker pluche knuffels! Dit geldt bijna voor alle tekenfilms en series. Als ze merchandise maken dan behoren daar vaak ook wel pluche knuffels bij. Mensen vinden die leuk om te verzamelen, neer te zetten en mee te spelen en te knuffellen. 

Van baby tot oma

Als er een baby geboren wordt dan staat er altijd wel een of meerdere leuke knuffels in de kinderkamer. De baby zelf krijgt vaak meerdere knuffeldoekjes. Als je bij je oma op visite gaat dan is de kans groot dat er in de slaapkamer of ergens in de vensterbank wel een leuke knuffelbeer of teddybeer staat. Waar we mee willen zeggen is dat we eigenlijk ons hele leven wel omringt zijn door pluche knuffels en ze vast gegeven zijn in ons leven. Ieder kind heeft of krijgt in zijn leven meerdere knuffels, alle partners geven wel eens een lieve zachte knuffelbeer met of zonder hartje aan zijn of haar partner. 

Wij denken daarom niet dat pluche knuffels, teddyberen, knuffelberen en knuffeldoekjes ooit nog zullen verdwijnen uit ons leven! 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen